Jag slog till på LED ramp!

Vet ni vad jag kom fram till? Att det absolut bästa man kan göra är att inte tänka utifrån sitt eget perspektiv när jag köper födelsedagspresenter. Kanske är det bäst att inte tänka utifrån sitt eget perspektiv någonsin men det vill jag ställa mig mer agnostiskt till än så länge. När det kommer till presenter dock; då är det klockrent. Jag ska berätta varför.

Jag jagar gåva till min lillebror som är 14 år yngre än mig och helt, helt annorlunda när det kommer till allt. Han är lång och smal, det är inte jag. Han är mammas favorit, det är verkligen inte jag. Han är dessutom intresserad av bilar och det är allt jävla annat än vad man kan säga om mig. Så, slutledningen i mitt köp blev förstås att jag skulle köpa något som hade med bilar att göra. Jag köpte en LED ramp.

Nu undrar säkerligen många av er, kanske merparten; Vad sjutton är en LED ramp? Detta ska ni bli varse. En LED ramp är en konstruktion som syftar till att sitta längst fram på bilen. Det är alltså extraljus vars syfte – som jag har förstått det – kan vara flera. Till att börja med så är en LED ramp ett alldeles utmärkt sätt att synas bättre på vägarna när man kör. Detta tycker jag förstås är oerhört bra eftersom jag är rädd om min lilla bror. En annan sak som är bra med en LED ramp är att man dessutom ser bättre själv. Vägarna lyser upp på ett helt annat sätt och det blir även lättare – återigen, som jag förstått det – att se åt sidorna. Det är ju verkligen två skitbra argument för att skaffa LED ramp. Man ser bättre och man syns bättre, helt enkelt.

En annan aspekt av det som hittills varit elefanten i rummet är såklart att det är ballt med en LED ramp. Säger man förresten ”ballt” fortfarande? Jag vet inte men nu blev det i alla fall så. Till och med jag, som inte är bilintresserad överhuvudtaget, tycker att det ser coolt ut. En LED ramp ger ifrån sig ett grymt stort självförtroende. Jag anar att det beror väldigt mycket på just vilken bil man sätter LED rampen på men på brorsans bil passade det i alla fall utmärkt. Han har en pickup av märket… ja, detta minns jag inte nu. Någon pickup i alla fall.

Jag kollade runt i nätets alla hörn för att hitta den bästa och mest uppskattade LED rampen. Tillslut hittade jag en utvecklare som jag förstod att de allra flesta var nöjda med. Jag slog till!