Min nya städfirma

Jag måste berätta om den positiva upplevelse jag nyligen har haft. Inlägget kommer helt och fullt att handla om detta, och ämnet är städfirma. Närmare bestämt handlar det om den firma jag anlitade för snart 4 månader sedan – och som jag haft privilegiet att få hjälp av en gång i veckan sedan dess.

Det är knappast så att jag inte haft erfarenhet av städfirmor förut. Jag har prioriterat denna tjänst i mitt liv under en ganska lång tid. Prioriterat för att få tid över till annat. Till familj, till intressen, till vardagsliv i största allmänhet, till träning och så vidare. Att ha en städfirma är för mig en självklarhet och så lär det förbli.

Jag säger verkligen inte att jag inte är nöjd med de tidigare städfirmorna jag haft. Däremot var jag tvungen att byta städfirma när livet förändrades en smula – som ni ju är väl medvetna om. Mina behov, så som de kom att se ut, kunde inte matchas med min föregående städfirma. Jag var därför tvungen att titta mig om efter en ny. Så det gjorde jag och snacka om att jag hittade rätt.

Jag tog till Google och fastnade i ett virrvarr av firmor. Det finns nämligen väldigt många sådana om man bor i Sveriges huvudstad. Den ena hävdade att den var bättre än den andra och jag gladde mig åt att jag hade lite koll sedan tidigare. Jag landade på en sida till en städfirma som jag tyckte lät pålitlig. Jag fyllde i kontaktformuläret och väntade på respons. Den dröjde 45 minuter vilket var ungefär 23 timmar och 15 minuter kortare än jag väntat mig. Väldigt proffsigt.

Det var en trevlig person jag fick tala med på städfirman. Hon berättade hur företaget jobbade och deras stora fokus på att anpassa tjänster utefter kunden. Jag tyckte att det lät väldigt bra givet min situation (som sagt) och vi bokade därför in ett möte.

  • ”När passar det dig?” frågade kvinnan från städfirman vilket också var en källa till förvåning.

Jag förklarade att jag kunde egentligen när som helst eftersom jag var arbetsfri under just den veckan. Det bestämdes att de skulle komma hem till mig efter lunch samma dag. Är det inte otroligt?

Redan där var jag förstås något såld på denna städfirma men det skulle bara bli bättre. Jag kommer att berätta mer om min upplevelse under detta dryga kvartal med städfirman nästa vecka. Håll till godo till dess och ta väl hand om er.

Hej!