Professionell Takläggare

Din takläggare Stockholm: Professionell och pålitlig

Välkommen till webbplatsen för takläggare Stockholm – Här hittar du omfattande information om vårt breda utbud av tjänster. Vi har många års erfarenhet av vårt team som takläggare i Stockholm och ger dig gärna råd om ditt projekt utan skyldighet. Använd vår kundjour för att klargöra inledande frågor eller begära ett individuellt erbjudande för ditt projekt. Vi ser fram emot ditt samtal och kommer gärna att ge dig råd helt gratis och utan förpliktelser.

Din takläggare i Stockholm för beställningar av alla slag

Med vår erfarenhet som takläggare i Stockholm inom takkonstruktion och takrenovering hittar vi rätt lösning för nästan varje kundförfrågan. Förutom privata beställningar hanterar vi även stora kommersiella beställningar för välkända Stockholm-fastighetsutvecklare och andra större kunder. Från mindre reparationer till ditt tak till omfattande takunderhåll eller solcellsinstallationer, erbjuder vi nästan alla tjänster av en takläggare i alla skala. För större beställningar lämnar vi även vår älskade huvudstad och utför den på din plats i hela Uppland. Vi finns också som ett slagsmål när det gäller rännor eller kopparverk, till exempel. Eftersom vårt sortiment av produkter är lika varierande som våra kunders önskemål rekommenderar vi alltid en telefonkonsultation i början och uppmanar dig därför att kontakta oss via vår kundjour för att tillsammans med oss som erfarna takläggare i Stockholm klargöra de första grundläggande frågorna om din begäran. I allmänhet gäller följande för oss: Det finns inget sätt! Vi genomför mindre privata beställningar lika professionellt och tillförlitligt som omfattande takrenoveringar eller underhållsarbete. Kontakta oss därför nu och berätta om ditt byggprojekt. Vi hjälper gärna till med att utveckla ett koncept för implementering och, om så önskas, lämna in en kostnadsberäkning i förväg. Vi ser fram emot att höra från dig.

Har du några frågor om vår service som takläggare i Stockholm?

Som takföretag i Stockholm svarar vi gärna på eventuella frågor du kan ha om din beställning via telefon. I ett första telefonsamtal kan de allmänna villkoren för din beställning klargöras och eventuellt kan en första prisindikation nämnas. För mer komplexa problem kan vi behöva en eller två arbetsdagar för att skapa ett individuellt och lämpligt erbjudande för dig. Beroende på arten och omfattningen av det nuvarande byggprojektet kan vi också rekommendera ett personligt besök på ditt tak eller byggarbetsplats för att få en ännu bättre bild. Använd dock vår kostnadsfria inledande konsultation och möjligheten att få ett icke-bindande erbjudande eller offert från oss för att jämföra det med andra erbjudanden. I enskilda fall kan mycket pengar och tid sparas här. Om det behövs kommer en av våra anställda att besöka dig och personligen titta på ditt projekt direkt på plats. Vår kundjour hittar du högst upp på vår sida. Detta är kontinuerligt bemannat på vardagar under ordinarie drifttid. Så begär ditt erbjudande nu eller helt enkelt informera dig om vår tjänst utan skyldighet.

Vi kan lita på oss bland taken i Stockholm

Oavsett om platt tak eller brant tak – vi gör olika takarbete på ditt tak i Stockholm och hela Mälardalen tillförlitligt och på en hög nivå. Ett attraktivt och transparent erbjudande i början av samarbetet samt ett lämpligt pris/resultatförhållande är särskilt viktigt för oss. För detta ändamål förlitar vi oss på utbildad, vänlig och pålitlig personal, modern utrustning och kontinuerlig utbildning och utbildning av våra anställda i alla relevanta ämnen från takindustrin. Vi utför mindre takarbeten snabbt och komplicerat under gynnsamma förutsättningar för dig och vi är också kompetent och tillförlitligt vid din sida för större projekt. Genom vårt erfarna team och utmärkta kontakter med tillverkare, underleverantörer och många andra företag inom byggbranschen kan vi realisera beställningar av nästan alla storlekar för våra kunder. Det är bäst att ställa direkt så att de första frågorna kan klargöras per telefon och ett icke-bindande erbjudande för din begäran kan förberedas i tid. Vårt team står till ditt förfogande och ser fram emot ditt samtal. Eftersom vi fungerar som ett specialistföretag hållbart och miljövänligt, förnekade vi överblivna byggmaterial, byggvaror och komponenter via en hållbar plattform för takläggare.

Bädda in URL
Klistra in en länk till innehållet du vill visa på din webbplats.

Home


Bädda in
Lär dig mer om inbäddningar(öppnas i en ny flik)
Detta innehåll gick inte att bädda in.
Försök igen Konvertera till länk
Takläggare Göteborg

Om du letar efter en erfaren takläggare för ett specialistjobb i Stockholmområdet kan du kontakta Nio-Tak, din takläggare i Stockholm. Vi fokuserar på skräddarsydda lösningar och ser varje jobb som ett individuellt projekt. I Stockholmregionen levererar vi och placerar olika typer av tak, och även för takreparation och takunderhåll på ditt tak har du varit på rätt plats på vår takläggare. Vi är här för dig.

Takläggare Stockholm för takunderhåll

Vi har olika typer av tak. Våra medarbetare är alla erfarna takläggare, som känner till de olika taken. Vi kan ge råd både med platta tak och upp ljusa tak. Även om du lider av ett läckande tak, av när ditt tak underhåll är gjort, kan du slå på våra hantverkare i Stockholm och det omgivande området. Vi ser till att ditt tak inom ingen tid igen helt och hållet jag beställer är!

Takföretag Stockholm

Hos oss kan arbetet på ditt tak utföras upp till 3000 SEK, – direkt så att du blir av med ditt takläckage mycket snabbt. Om våra tekniker ser att det inte finns någon quick fix, kommer vi inte att utföra några reparationer och kommer naturligtvis att betala dig inga kostnader för vårt besök. Vi kommer sedan att utarbeta en upphandling för arbetet. Efter att ha kommit överens om detta erbjudande kommer det då att finnas ett avtal som gjorts.

Takläggning Stockholm

Det finns många olika typer av tak finns, och inte alla arter är lämpliga för varje tak. Letar du efter rätt takläggning för ditt tak? Din takläggare Stockholm är en professionell inom takläggning och kan ge dig råd om detta. Ett tak är en investering som måste pågå i flera år så det är klokt att göra rätt val omedelbart. Få oss på snabbt för råd och utförande!

Tak Stockholm: sluttande tak

Vilket tak är mest lämplig för dig, är främst att göra med om du vill täcka en lägenhet eller ett sluttande tak. Den klassiska takpannan är särskilt berättigad till sluttande tak. Dessa kan bestå av lera, betong och skiffer. Om du inte vill ha takpannor kan du också välja metallplattor bestående av aluminium, koppar och zink. Takpannor är de vanligaste för sluttande tak på nederländska på grund av dess extremt långa livslängd. Med periodiskt underhåll kan takpannor rymma upp till 120 år. Betong kan dock också användas som lock för något sluttande tak. Våra takläggare i Stockholm har stor erfarenhet av att arbeta med olika material och är glada att tjäna dig.

Takläggning Stockholm: platt tak

För platta tak har du valet av olika typer av material. Du kan tänka dig betong eller grönt tak. Modifierad betong är det vanligaste takläggningen för platta tak i Sverige. Fördelen med betong är att den är lätt bearbetad, vilket gör den lämplig för de mest komplexa takformerna. Dessutom är betong livslängd utmärkt och har ett bra värde för pengarna. Vill du veta mer om betong-takläggning i Stockholm eller mer information om fördelarna och nackdelarna med de andra möjligheterna? Eller vill du ha mer information om vilken typ av tak som passar bäst för ditt tak? Din takläggare i Stockholm kan berätta allt om detta.

Takbesiktning Stockholm

De svenska taken är robusta och motståndskraftiga mot svåra väderförhållanden. Men på grund av stora vindbyar, extrem nederbörd eller ålderdom, kan tak falla i förfall. Det är klokt att ha ditt tak inspekteras då och då eller efter intensivt väder. En takbesiktning kan därför utföras i förebyggande syfte eller om du misstänker skador på ditt tak. Takbesiktningen visar sedan om det finns fel eller försenat underhåll. Även när du har köpt ett hus är det bra att ha en inspektion utförd. En noggrann takbesiktning kan förhindra olyckor och allvarligare skador. Vad tittar våra takläggare på under en takbesiktning?

Takbesiktning: olika metoder

Vi gillar tydligt språk och öppenhet. Innan vi fortsätter kommer vi att hålla med dig om vad du vill att vi ska inspektera. Vi kan kontrollera alla typer av delar av ditt tak, såsom tak, isolering, ballastskiktet, beläggningen och toppskiktet, takfönster, ljusgator, takavbrott, takrännor, rännor och sömmar. Om så önskas kommer allt att diskuteras. Vi förbereder en rapport med resultaten för dig, så att du också har en klar bild av tillståndet i ditt tak. Vid behov kan vi utföra takunderhåll eller takreparation för dig efter takbesiktningen.

Skador som undviks genom takunderhåll

För att förhindra förfall eller skada är det klokt att ha takunderhåll utfört då och då. Du kommer att avgöra hur ofta vi kommer till dig och vad takunderhåll görs. Med jämna mellanrum kontrolleras ditt tak att livslängden på ditt tak är betydligt längre.

Takreparation Stockholm

Taken lider mycket och skyddas inte av storm, regn, snö och annat väder. Genom att välja högkvalitativa tak, investerar du i livet på ditt tak. Det kan dock alltid hända att skador uppstår, särskilt i Sverige där tak regelbundet testas hårt av kraftiga regn och kraftiga vindbyar. Skulle något hända med ditt tak och en takreparation krävs?

Som takläggare i Stockholm är vi alltid redo att utföra takreparationer. Vi förstår den viktiga funktion som tak utför och ser till att en lösning på ditt takproblem snabbt och adekvat hittas. Vi utför reparationer för alla tak, så om det är en platt eller sluttande tak, hos oss är du är alltid på rätt plats!

Tak reparation i Stockholm: förhindra takreparation genom snabbunderhåll

Om du anlitar vårt företag för att utföra takreparationer, till exempel vid läckage eller efter storm– eller brandskador, kan du vara säker på att problemet kommer att vara professionellt lokaliserat och åtgärdat. Våra erfarna takläggare utför dagliga takreparationer och vet vad de har att göra med på ett ögonblick. Med rätt material kommer vi att arbeta för dig i Stockholm, så att dina tak snabbt är tillbaka i perfekt skick.

Tak reparation i Stockholm: takunderhåll

Förutom takreparationer erbjuder dock vårt takföretag dig också möjlighet till underhållsarbete. Genom att ha tid takunderhåll utförs, kommer du att förhindra behovet av att reparera ditt tak. Defekter upptäcks och repareras tidigt och du kommer inte att konfronteras med problem vid en irriterande tidpunkt. I Stockholm och i närheten av Stockholm är vi glada att tjäna dig. Intresserad av våra tjänster