Solskydd

En terrass och balkong markis av Veiron garanterar skyddade timmar på varma dagar
Den vanligaste typen av markis är fortfarande den klassiska terrassen eller balkongmarkis. Veiron kombinerar det klassiska konceptet med en sådan markis för balkong och terrass med den mest innovativa tekniken och tilltalande design, vilket gör ett konventionellt solskydd en riktig blickfång och lyx.

Mitt i sommaren, inte bara terrassen eller balkongen själv värms upp av direkt solljus, men också alla interiörer som utsätts för solen oskyddade. En balkong eller terrass markis kan därför vara en trevlig skugga dispenser på varma och soliga dagar och lindra värme trafikstockningar både utomhus och inomhus.

Veiron har ett brett utbud av högkvalitativa och hållbara markiser i Stockholm för balkong och terrass, där du fritt och individuellt kan välja den modell och design som passar dig optimalt – så rätt solmarkis garanteras för varje inredningsstil och smak, vilket också hjälper dig att njuta av trevliga skuggtimmar på varma dagar.
En balkong eller terrass markis för alla krav: Från Casiopeia 1 och 2
Letar du efter högkvalitativa, moderna och hållbara balkong eller terrass markiser för ditt hem? Då har du kommit till rätt ställe: varje balkongmarkis från Veiron kommer med olika funktioner, så att du kan skräddarsy köpet av din nya skugga dispenser till dina behov.
Den extravaganta Glamour-modellen, till exempel, imponerar med sin tidlösa klassiska design; som en vacker kassettmodell sätter denna terrass och balkongmarkis ädla accenter på huset. Topasmarkis, å andra sidan, är den idealiska modellen för nybörjare: de många variationerna gör dessa balkongmarkiser den optimala skuggningslösningen för en mängd olika konstruktionssituationer – och för relativt liten summa pengar. Casiopeia 1, med sina mindre standardmått på max 2,5×4 m, är också lämplig för de flesta terrass-storlekar, övertygar med innovativ teknik och är också en riktig blickfång med sin tidlösa design.

Med många av våra balkong- och terrassmarkiser har du också möjlighet att välja modell som LED-variant eller att installera ytterligare LED-fläckar eller ljuslister – för ännu mer atmosfäriska stunder även efter solnedgången. Även om alla solskydd markiser av vårt sortiment har olika egenskaper och fördelar, de har alla något gemensamt: den höga kvaliteten inneboende i alla Veirons produkter.

  • Terrass och balkong markiser för optimal skuggning på soliga dagar
  • Fritt val av över 120 tyger och mer än 220 ramfärger
  • LED-lampor och ljusremsor för din markis i Stockholm

En pergola markis i Malmö av Veiron: alltid den bästa lösningen i sol, vind och regn

Solskydd i form av en pergola markis blir alltmer ett populärt alternativ till den konventionella ledade arm markis – vi på Veiron erbjuder också våra kunder olika pergola markiser i vårt markissortiment. I själva verket erbjuder pergola solskydd flera fördelar jämfört med den klassiska markisen. Den fasta konstruktionen och postkonstruktionen säkerställer extrem stabilitet och perfekt tygställ även i starkare vindar. Dessutom kan även stora områden vara optimalt skuggade med en pergola markis utan att förlora sin vindstabilitet.

Denna funktion gör den till den idealiska skuggnings- och vindskyddslösningen, särskilt inom restaurangbranschen. Tack vare den stabila konstruktionen av ett pergolatak skyddar det inte bara mot blåsiga vindbyar och sol, utan även i lätt till måttligt regn behöver du inte oroa dig för dina terrassmöbler: Med en vattentät trasa som täcker är du och dina möbler skyddade från vind och väder.
Alltid skyddad i vind och väder med en hög kvalitet pergola markis från Veiron i Stockholm

Veiron-sortimentet erbjuder olika solskyddspergolamodeller som har olika egenskaper och kvaliteter – så vi ger våra kunder möjlighet att anpassa sin nya markissaltlösning till sina egna önskemål och behov.
Textilpergolamarkisen Tower skyddar dig till exempel från djupare solljus tack vare en justerbar tyglutning och erbjuder tack vare den flexibla postkonstruktionen även maximal stabilitet även på ojämna eller isolerade fasader. Veiron Tower 2, å andra sidan, övertygar med maximal flexibilitet: Utrustad med en fällbar markis som kan dras ut med en knapptryckning, kan du fritt bestämma om du vill täcka din terrass med pergola skugga eller njuta av den öppna himlen ovanför dig.

Om du också vill vara optimalt skyddad även i starka vindar, kan du också utöka din pergolamarkis med sidan helt glaselement – så att du alltid är optimalt förberedd för alla väderförhållanden. Alla våra pergola-modeller finns också som en version med integrerad LED-belysning, så du kan fortfarande spendera fina timmar på din terrass även efter solnedgången.
Vill du veta mer om våra markiser i Stockholm? Ring Veiron redan idag! Vi svarar på dina frågor och funderingar om markiser i Stockholm och alla tillhörande ämnen som du kan tänkas vara nyfiken på.